The new drink list was presented at the 1930 Cocktail Bar
[:it] Allo speakeasy milanese del gruppo Farmily, il 1930 Cocktail Bar, è stata presentata la nuova drink list curata dal Bar Manager Fabio Cavagna. Come negli altri locali della
[:it] Allo speakeasy milanese del gruppo Farmily, il 1930 Cocktail Bar, è stata presentata la nuova drink list curata dal Bar Manager Fabio Cavagna. Come negli altri locali della
[:it] Nel Quadrilatero della Moda, nel giardino del Four Seasons Hotel Milano, fino a fine mese sarà possibile godere dell’atmosfera inedita di ETRO Garden, un temporary cocktail bar con esclusiva
[:it] In questo difficile periodo storico ci sono alcune realtà visionarie che riescono a guardare oltre i propri interessi. Una di queste è la multinazionale francese Pernod Ricard, che ha
[:it] Da poco più di un mese, al Fourghetti di Bologna ha fatto il suo ingresso dietro il bancone un nuovo bartender. È Paolo Cesino, il classe 1984 originario
[:en] Today we inaugurate a new column dedicated to the presentation of Barladies and Bartenders. The goal is to be able to let the public know who they are and their work.
[:en] Transparent, orange flavored and with an alcohol content of 15 to 45°. It is triple sec, the French liqueur born in 1834 from the mind of Jean Baptiste Combier in Saumur, a
[:en] Friday 2 October, at the San Barbato Resort Spa&Golf in Lavello, in the province of Potenza, at the third edition of the Food and Travel Italia Awards, the Dry Martini Sorrento is
[:en] The first news regarding its production dates back to 1622, the year in which the Dutch taught the local inhabitants to distill wine. We're talking about cognac, one
[:en] Francesco, this is a very special year for you, do you want to tell us why? Gladly: this year I celebrate twenty years of my career! I started in November 2000 as a waiter
[:en] The Mag Cafè family is expanding again. The four venues of the Farmily group – Iter, 1930, Backdoor 43 and Mag itself – have been joined by