Camparino in Galleria brings its mixology art to Asia
Camparino in Galleria, the iconic Milanese venue, represented by Tommaso Cecca and Saverio Casella, arrives in Asia to make its art of excellent mixology known. The two Bartenders from 13
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The cocktail menu created by Gabriele Contatore, bar manager of the Mandarin Oriental on Lake Como, is called Compass. A compass that makes a circle around the lake, traveling along the
Andrea Aprea is a well-known name in the Milanese gastronomic scene. Neapolitan, after years of training spent in some of the most important kitchens in Italy and abroad he built his own
Edoardo Mastroianni, born in 1990, barman at the Lève in Turin, is the new International Tour Ambassador of Sabatini Gin: in fact, he won the Sabatini Cocktail Competition 2023, the
Florence, the cradle of the Renaissance. A story so powerful, so all-encompassing, that even drinks can celebrate it.
Luca Picchi è sicuramente uno dei barman più noti a livello nazionale, una figura di riferimento nel panorama italiano della miscelazione. Toscano, soprannominato Il Conte, Luca è bartender, insegnante, storico
Originally from Acerra (NA), born in 1989, after a brief period in the cocktail bars of Naples, Vincenzo Pagliara moved to London to broaden his horizons and continue training
Classe ‘88, calabrese, Veronica Costantino muove i primi passi nel settore dell’ospitalità in un bar romano. Qui si appassiona al mondo della miscelazione, il periodo della gavetta lo trascorre miscelando
Ripercorriamo il percorso di Tommaso Cecca, dagli inizi come bartender a oggi, Store Manager e Head Bartender del Camparino in Galleria, storico locale milanese e simbolo del vero aperitivo italiano,
Il progetto Hotel Chapter Roma inizia a prendere forma nel 2018, da un’idea di Marco Cilia, giovane imprenditore proveniente da una famiglia attiva nel settore dell’ospitalità. A Roma, Cilia intuisce